Haberler ve Duyurular
SAMET, İnovasyon Dünyası ile INTERMOB 2015’e Damgasını Vurdu
Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, Türkiye’nin en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Intermob Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke daha imza attı. Intermob 2015 kapsamında, Çekmece Sistemleri kategorisine yepyeni bir soluk getiren ”SMART FLOW” ’un yanı sıra   “ALPHA BOX ” ve Kalkar Kapak Sistemleri kategorisinde “ D-LITE LIFT“ ürünleri ile ‘İnovasyon Dünyası’nı Türk mobilya aksesuar sektörünün temsilcilerine ilk kez tanıttı.
SAMET, Türkiye’nin en büyük mobilya yan sanayi ve aksesuarları fuarı olan ve mobilya sektörünün nabzını tutan Intermob’da, 3 özel ürün lansmanı ile ‘İnovasyon Dünyası’nı Türkiye’de ilk kez tanıttı.
SAMET fuarda, çekmece sistemleri kategorisinde “SMART FLOW” ve “ALPHA BOX”; kalkar kapak kategorisinde ise “D-LITE LIFT” ürünlerini Türk mobilya aksesuar sektörü ile buluşturdu.
Türkiye’deki sektör profesyonellerinin yanı sıra, Amerika’dan Rusya’ya Dünya’nın bir çok ülkesinden ziyaretçilerin geldiği fuarda, SAMET’in standı 5 gün boyunca yoğun ilgi gördü.
15.09.2015 Geri