Haberler ve Duyurular
Brera Güzel Sanatlar Akademisi’nin genç yeteneklerinin SAMET’e özel tasarımları Milano Tasarım Haftası’nda!
Brera Güzel Sanatlar Akademisi işbirliğiyle genç yeteneklere kariyerlerinde yeni bir kulvar açtığı  “You(R) Inside” tasarım yarışmasının finalistleri belli oldu. 
Brera Güzel Sanatlar Akademisi’nde eğitim gören genç yeteneklerin  SAMET Smart Flow Çekmece Sistemleri’ni kullanarak tasarladıkları ‘kişiye özel çekmece içi’ tasarımları,Milano Tasarım Haftası’nda  sergilendi.
SAMET'in Brera Design District'te yer alan galerisinde 1 hafta süreyle sergilenen 3 tasarım uluslararası mimar ve endüstriyel tasarımcıların ilgi odağı oldu.
İspanyol tasarımcı  Miguel Reguero’nun çekmece iç panellerini farklı renkte LED ışıklarla ayırdığı, İtalyan tasarımcı Francesco Musci’nin karanlıkta parlayan tabanı sayesinde açıldığında beklenmedik bir şekilde çekmece içini aydınlatan ve kişiselleştirilebilen çekmece tabanı uygulamalarına imkan veren tasarımları dikkat çekti. Yarışmada 1.lik Ödülünün sahibi  Bulgar tasarımcı Yana Shushkova’nın Mondrian tarzı “Mondrawer's Jewellry” adlı mücevher çekmecesi tasarımı, çekmece açıldığında yükselen ve kapatırken çekmece içine yumuşak bir hareketle saklanan özel tasarım metal mekanizması ile özellikle kadın ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
 
21.04.2015 Geri